Εκτύπωση αυτής της σελίδας
profil01

Η εταιρία άγρωστις

Η πλέον δυναμική εταιρία στον τομέα της παραγωγής έτοιμου χλοοτάπητα.

Η άγρωστις αποτελεί την πιο δυναμική εταιρεία στον τομέα της παραγωγής έτοιμου χλοοτάπητα. Ο συνδυασμός της πολυετούς εμπειρίας και επιστημονικής κατάρτισης των συντελεστών της, στον τομέα του χλοοτάπητα, εγγυάται τόσο την παραγωγή ποιοτικών προϊόντων όσο και την δημιουργία των δομών για την καλύτερη εξυπηρέτηση του τελικού καταναλωτή.

Αποτελούμε έναν αξιόπιστο συνεργάτη για τον επαγγελματία πράσινου και όχι έναν απλό παραγωγικό προμηθευτή

Στην άγρωστις παράγεται ήδη μία πλήρης γκάμα προϊόντων έτοιμου χλοοτάπητα που χρησιμοποιούνται στην ελληνική αγορά , αλλά ταυτόχρονα εξελισσόμενοι δυναμικά φροντίζουμε και για την δημιουργία νέων τύπων χλοοτάπητα που θα απαντήσουν στις σύγχρονες απαιτήσεις που προκύπτουν.

Διαθέτουμε ένα ευρύτατο δίκτυο συνεργατών σε όλη την επικράτεια για την εξυπηρέτηση του τελικού καταναλωτή και τις οργανωτικές δομές που κάνουν πραγματικά άμεσες τις παραδόσεις μας σε καθημερινή βάση.

Η χρήση ενός σύγχρονου στόλου μηχανημάτων από ένα άρτια εκπαιδευμένο αλλά και έμπειρο προσωπικό, σε συνδυασμό με ένα επιστημονικό πρόγραμμα θρέψης και φυτοπροστασίας αποτελεί το εχέγγυο για την σταθερή διατήρηση της ποιότητας σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Η συνέπεια και ο επαγγελματισμός μας, μας επιβάλει να θέτουμε ως πρώτιστο στόχο να αποτελούμε έναν αξιόπιστο συνεργάτη για τον επαγγελματία πράσινου και όχι έναν απλό παραγωγικό προμηθευτή.

Έτσι κάθε προσπάθεια που κάνουμε για την καλύτερη εξυπηρέτηση αλλά και ενημέρωση του τελικού καταναλωτή στόχο έχει να βοηθήσει και όχι να υποκαταστήσει τον επαγγελματία πρασίνου.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Η εταιρεία άγρωστις Θεσσαλικοί Χλοοτάπητες Ο.Ε. δημιουργήθηκε από τον Μπράτσο Δημήτρη και τον Πριόβολο Βασίλη. Η συμμετοχή και των δύο στην παραγωγική διαδικασία και στο after sales service αποτελούν εγγύηση για ένα άριστο ποιοτικά προϊόν.

 

Ο Δημήτρης Μπράτσος είναι τεχνολόγος γεωπόνος . Αποφοίτησε από το Τ.Ε.Ι. Λάρισας το 1996. Εργάστηκε από το 1997 και μετά σε μεγάλο αριθμό έργων πρασίνου σε όλη την Ελλάδα και διαθέτει μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση χώρων πρασίνου. Από το 2000 έως το 2014 ήταν συνιδρυτής της εταιρείας παραγωγής έτοιμου χλοοτάπητα γράστις. Τα έτη 2006-2007 ήταν εργαστηριακός συνεργάτης στο Τ.Ε.Ι. Λάρισας. Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.

Ο Βασίλης Πριόβολος είναι γεωπόνος ,πτυχιούχος του Γ.Π.Α.Από το 1996 μέχρι το 2002 ασχολήθηκε με έργα πρασίνου.Από το 2002 έως και το 2014 εργάσθηκε συνεχώς με μόνο αντικείμενο την προώθηση και τεχνική υποστήρηξη του χλοοτάπητα.Συνεργάσθηκε με μεγάλες εταιρείες του χώρου,από 2002 εώς το 2010 με την Π.ΒΡΟΝΤΑΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε,από το 2011 έως το2014 με την ΓΡΑΣΤΙΣ και από από το 2011 έως σήμερα με την ΦΥΤΡΟ Α.Ε.

Επικοινωνήστε με την εταιρεία είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας , είτε τηλεφωνικά για περισσότερες πληροφορίες.

Μπράτσος Δημήτρης
Κιν. 6936843290
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πριόβολος Βασίλης
Κιν. 6933303331
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.